MBG-ENTERPRISE 

           

   Hulst 2019

 
 1. Welkom op de website van “Scheepsmodelbouwgroep Enterprise”uit Hulst.

  Op deze site willen wij U informeren wat wij als groep maar ook individueel, doen. Scheepsmodelbouwgroep Enterprise uit Hulst is 6 augustus 1993 opgericht als stichting ter bevordering en promotie van de modelbouw in het algemeen en de scheepsmodelbouw in het bijzonder.
  Dit proberen wij te doen door deel te nemen aan diverse modelbouwbeurzen, maar ook door onze hobby te promoten tijdens andere evenementen zoals: de Vestingdagen te Hulst en andere braderieën in de buurt.
  Verder geven we raad en hulp aan iedereen die erom vraagt, ongeacht dit nu leden zijn of gewoon bezoekers van een beurs of evenement. Zo hopen we de modelbouwhobby voor iedereen leuk en interessant te houden.  
  We zijn een groep modelbouwers, die allemaal bezeten zijn van een ding, namelijk: Schepen in al hun soorten en maten zowel varend als statisch.
  Zo zijn er tijdens tentoonstellingen en evenementen verschillende slepers, motorjachten , zeilschepen, marine en vrachtschepen in onze stand te bewonderen.

  Naast het deelnemen aan evenementen en beurzen varen wij vijf clubwedstrijden per jaar op ons vaarwater, in het park aan de “binnenvest” in Hulst. Daarnaast komen we nog een aantal malen per jaar bij elkaar, om te varen en ervaringen uit te wisselen. De datums hiervan zijn in de kalender terug te vinden.  
  Wij hopen dat deze site een goed beeld vormt van de activiteiten die onze groep onderneemt.

 2. Graag tot ziens tijdens een van de evenementen waar wij aan deelnemen.


  Voor informatie betreffende lidmaatschap en voor info betreffende activiteiten:
  e-mail: info@mbgenterprise.nl   

onze sponsors

PVB Zeeland
Afrikaweg 12
4561pa Hulst

tel: +31(0)114 370212
fax:+31(0)114 370213
www.pvbzeeland.nl

kleine kreek te axel

18 september 2016

nieuw op deze site !!!!!!

Foto’s van de schepen van onze leden

KLIK Hier